pawelacb Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 Zmieniłem Redmi 5 na Redmi Note 8 Pro i po instalacji systemu mam dziwne ikony odnośnie podstawowych aplikacji systemowych. Telefon, Wiadomości, kontakty i kilka innych. Jak zmieniam temat to dalej pozostają te ikony (co najwyżej z innym tłem w zależności od tematu). Czy to jakiś błąd Xiaomi ? Też tak macie? Jakieś rady? Wiem że to pierdoła ale bardzo psuje mi odczucia wizualne. Wrzucam zdjęcie na którym widać niebieskie ikony które mam na pulpicie i drugie które pokazuje jakie powinny być.
trumanshow Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 Mam tak samo nic z tym nie zrobisz bo to aplikacje od googla .No chyba że wgrasz jakieś apki z gogle play dialera jakiegoś .spróbuj
JamCiTo Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 Zmień region na Szwajcarię, albo Norwegię i zmień ikony i już... A niestety te syficzne apki z gugla trudno podmienić jako takie...
trumanshow Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 Region nie pomoże do zmiany apek dialera sms i kontaktów .Wszystkie inne zamienisz wgrywająć jakiś motyw .Ja miałem już Szwajcarię i Stany,w india i chiny są jakieś dziwaczne ich aplikacje więc lepiej unikać tych regionów i cierpliwie czekać na xiaomi .eu .
JamCiTo Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 Piszemy o ikonach... Chyba dość jasno napisane jest? I chyba wyraźnie napisałem, że praktycznie nie idzie podmienić tych apek... Bo zamienniki praktycznie nie działają... A ikony bez stresu... To mniejsze po lewej to redmi.... Większe to stary Mi Max...
trumanshow Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 6 minut temu, JamCiTo napisał: Piszemy o ikonach... Chyba dość jasno napisane jest? I chyba wyraźnie napisałem, że praktycznie nie idzie podmienić tych apek... Bo zamienniki praktycznie nie działają... A ikony bez stresu... To mniejsze po lewej to redmi.... Większe to stary Mi Max... Faktycznie da radę zwracam honor .Nie o tym myślałem ale o wyswietlaniu kontaktów że są do bani
KONZEK Opublikowano 23 Stycznia 2023 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Znam odpowiedź na twuj problem tak więc najpierw wchodzimy w Motyw taką aplikacje na twoim telefonie potem do zakładki profil po prawej stronie i klikamy w motywy mamy standardowo 2 opcje do wyboru Klaszyczny i Bez Ograniczeń (z tego co widziałem to miałeś bez ograniczeń) Kliknij w Motyw Domyślny i zastosuj motyw potem tylko cieszysz się normalnymi ikonami na swoim telefonie. Jeśli to nie zadziała to mam jeszcze 2 sposób on na 100% zadziała wejdź w ustawienia znajdź zakładkę ekran główny i wyłącz taką opcję jak Globalne Animacje Ikon. Mam nadzieję że pomogłem 🙂
skay77 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Wygrajcie sobie stąd motywy , po pobraniu zmień nazwę z zip na mtzhttps://www.miuithemez.com/?m=1Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi