carolef Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 Chcę usunąć lub wyłączyć apki duo, google i inne mi zbedne. Nie widzę opcji w menu. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
r0siu Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 Link zamieszczam tylko w celu informacyjnym. Nie jest to reklama żadnej strony. https://www.download.net.pl/jak-w-miui-wylaczyc-dowolne-aplikacje-w-tym-aplikacje-systemowe-i-aplikacje-google/n/12934/
carolef Opublikowano 27 Października 2019 Autor Opublikowano 27 Października 2019 Aktualizacje. A nie apke. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
martinii Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 Problem jest taki, że po wyłączeniu aplikacji systemowych system nie rozpoznaje zamienników. Tzn. gdy wyłączyłem aplikację Galeria (com.migallery) i ustawiłem w aplikacjach domyślnych galeria: Quickpic to i tak MIUI tego Quickpic nie widzi. Gdy w Kontaktach chcę przypisać zdjęcie i klikam "wybierz z galerii" to wywala błąd typu "nie znaleziono żadnych zdjęć"... Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 27 Października 2019 Opublikowano 27 Października 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi