Odeusz Opublikowano 21 Października 2019 Opublikowano 21 Października 2019 (edytowane) Cześć, Zrobiłem właśnie przesiadkę z MI Mix 2S bo jednak wolę mniejszy telefon więc mam doświadczenie z MIUI. Mam zainstalowany system MIUI Global 10.3.9 i ustawiłem sobie budzik, taki żeby mnie budził co rano do pracy i nie rozumiem czemu ikona alarmu na pasku statusu jest widoczna całą dobę, bez przerwy. Na 2S zapalała się tylko na godzinę przed. A tu przez całą dobę mi się świeci budzik. Strasznie mnie to irytuje wiem, wiem o 17 jak wychodzę z pracy, że jutro rano muszę do niej wstać nie musi mi telefon tego teraz przypominać Wyświetla się nawet na zablokowanym ekranie. Szukałem i w internetach i w ustawieniach powiadomień i nie udało mi się wyłączyć. Wiecie jak to diabelstwo wyłączyć? Załączam zrzut erkanu. Edytowane 22 Października 2019 przez Odeusz
preston2009 Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 Na 4X jak i na Mi9SE od zawsze była ta ikonka jeśli ustawię jakikolwiek alarm.
Rekomendowane odpowiedzi