BlackShaggy Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Witam, W wiadomościach SMS w ogóle nie pokazuje emotikon. Ma ktoś podobny problem albo wie jak go rozwiązać ? Dodam, że inną apka z google jak np textar nie rozwiązuje problemu. Miui Global 10.3.4.0 Pozdrawiam, BlackShaggy Edytowane 18 Października 2019 przez BlackShaggy
Kamolot Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 Global 10.3.2.0 - textra emotki działają w obie strony.
BlackShaggy Opublikowano 18 Października 2019 Autor Opublikowano 18 Października 2019 Nie robisz aktualki do 10.3.4.0 bo nie masz ota czy jak ? Coś tu śmierdzi... U mnie wyglądają emotki jak w załączniku.
Kamolot Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 Musiałbym ręcznie to zrobić chyba, bo mi nie wynajduje nic ( twrp, magisk)
BlackShaggy Opublikowano 18 Października 2019 Autor Opublikowano 18 Października 2019 Telefon wyciągnięty z pudełka. Kupiony w Orange Polska. Zrobiła się aktualizacja na 10.3.2.0 później zanim zdążyłem włożyć SIM na 10.3.4.0 i nawet nie wiem czy wcześniej było dobrze. Poczekam na aktualizację do miui 11 i zobaczę czy się zmieni. Jak nie ustawienia fabryczne ewentualnie na końcu gwarancja...
Rekomendowane odpowiedzi