Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam mam problem z bateriami wymieniłem już 2. Na wszystkich te same obiawy( na oryginalnej również) telefon się grzeje i szybko spadające  % nawet teraz jak pisze post to spadło o 4% a nawet trzech minut go nie piszę. W załącznikach widać ile zużywają aplikacje, lecz nie wiem co oznaczają te " inne aplikacje" odinstalowałem prawie wszystkie co miałem zainstalowane i poprawiło się ok 2-3 % kiedyś inne miały nawet 16-18%. Wie może jak sprawdzić co to może być? 

Screenshot_2019-10-14-17-09-08-936_com.android.settings.jpg

Screenshot_2019-10-14-17-08-40-720_com.miui.securitycenter.jpg

Screenshot_2019-10-14-16-11-36-138_com.miui.securitycenter.jpg

Screenshot_2019-10-14-17-08-48-346_com.miui.securitycenter.jpg

Posted

Podaj informację, jaką wersję używasz - u mnie na którejś faktycznie telefon się grzał; obecnie mam 9.8.29 i wszystko jest w porządku. Jest jeszcze druga sprawa. Z tego co zauważyłem, to masz włączone dane i hot spot (może jeszcze GPS), a są to funkcje drenujące mocno akumulator. Co do zasadności posiadania antywirusa (w sumie dwóch) nie będę się wypowiadał.

Sent from my MI 5

Posted

Wersję jaka używałem taka jak Ty, obecnie mam Miui 11  9.10.10 niby jest lepiej ale i tak Inne aplikacje są na poziomie 11-12%. Co do antywirusów to tylko na chwilę  zainstalowane żeby sprawdzić czy nie ma jakiegoś trojana czy coś podobnego. (sprawdzam każda możliwość--nic nie wykazały)