Skocz do zawartości
  • 0

Konto xiaomi

Boleskaw

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie .

Czy jak się zaloguje na konto xiaomi i nie zrobię synchronizacji , to dane zapisują się jakieś bez mojej wiedzy w pamięci telefonu, które znajduje się w chmurze ? Mam sprawę rozwodowa i żona mi telefon zabrała i oddała jako dowód w sprawie i chce wyciągnąć dane od informatyka , ale że to był nowy telefon to tylko się zalogowałem do konta, ale jak wcześniej powiedziałem nie robiłem synchronizacji, a nie powiem jest trochę informacji w chmurze, które w zasadzie z pozycji komputera już wykasowałem  . Proszę tylko bez głupich komentarzy 

Edytowane przez Boleskaw

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Nie ogarniam o co dokładnie chodzi... Jeżeli chodzi Ci o to, czy smart zrobi sam synchro to zależy od ustawień na smarcie, jeżeli Ci chodzi o to, czy z poziomu smarta widać zawartość chmury, to tak, widać...

• 0
Opublikowano

O to chodzi , że na koncie xiaomi(chmura) zapisane miałem połączenia i smsy . Zalogowałem się do konta xiaomi na tym telefonie , lecz nie robiłem żadnej synchronizacji . Z pozycji komputera wykasowałem wszystko i zmieniłem haslo do konta . Zastanawia mnie, czy mimo wszystko takie dane się zapisały gdzieś w pamięci telefonu bez mojej wiedzy . Z tego co wiem to musiał bym wejść w chmurze z pozycji telefonu i przeglądać by coś się zapisało , ale o czywiscie pewności nie mam i może ktoś się znajdzie bardziej kumaty i mi odpowie