Yoo! Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Koledzy mam problem. Dziś kupiony,dziś podłączony. Wyskoczył mi pierwszy komunikat (jaki już nie pamiętam) bez problemu przeszedłem na drugą stronę gdzie jest wybór języka i w tym miejscu pilot przestał działać. Kompletnie nic się nie da zrobić. Nawet nie wiem czy z tego poziomu idzie jakoś przywrócić ustawiania fabryczne.
zuku1786 Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Spróbuj wymienić baterię na inne, ktoś pisał że zaczął mu działać dopiero po włożeniu akumulatorków. Jeśli to nie pomoże, spróbuj połączyć się z boxem apką na telefon "Android TV Remote Control" lub "Mi Remote controller" Jeśli się uda sprawdź czy w ustawieniach boxa nie jest czasem wyłączony bluetooth. Często problemem są również inne urządzenia działające po bluetooth w pobliżu i wzajemnie się zakłócające.
Yoo! Opublikowano 9 Października 2019 Autor Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Baterie wymieniałem 4 krotnie. W/w aplikacje w ogóle nie wykrywają urządzenia,jedynie TV. Tak się zastanawiam,że skoro istniała by taka opcja,że w urządzeniu jest wyłączone BT to nie udało by mi się przejść z pierwszego ekranu do drugiego, a to zrobiłem przy pierwszym uruchomieniu. Edytowane 9 Października 2019 przez Yoo!
Dario Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 Może spróbuj podłączyć myszkę, a potem w ustawieniach zobaczysz co się dzieje ze sprzętem. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
szakal88 Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 Spróbuj sparować pilot z MiBoxem
Yoo! Opublikowano 11 Października 2019 Autor Opublikowano 11 Października 2019 Temat do zamknięcia. Nic z powyższych nie zadziałało, sprzęt oddałem i kupiłem drugi, który działa bez problemu. Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi