Pszemek Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 (edited) Witam wszystkich, mam ogromny dylemat co do wyboru Redmi note 8 pro czy pocophone?. Domyślam się że ciężko wypowiadać się odnośnie redmi, bo nie ma jeszcze oficjalnej premiery w Polsce. Liczę jednak że naprowadzicie mnie na dobrą decyzje + za redmi note 8 pro: lepszy aparat, większą bateria, nfc, wodoszczelność(przed zachlapaniem ochroni), + za pocophone to: ... właście nie wiem co tu umieścić... Wydawałoby się że wybór jest prosty jednak mam duży dylemat. Możliwe że wpadłem w pułapkę myślenia że skoro pocophone jest droższy to musi być lepszy. Ratujcie dobrymi radami! PS. Bardzo prawdopodobne że odwiedzi mnie dzisiaj kurier z pocophonem (trochę się pośpieszyłem z zakupem). Brać czy nie? Edited September 27, 2019 by Pszemek Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Do czego to ma być? Niestety etat wróżki cały czas nieobsadzony jest.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Skąd info że aparat będzie lepszy w redmi? Snap 845 jest wydajniejszy i bardziej energooszczędny niż helio g90t.Ale z tych dwóch bralbym rn8pro i tak że względu na lepsze zagospodarowanie przestrzeni przedniego panelu, materialy z których jest wykonany no i NFC Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasznowak Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Mam od roku Pocophona i nie powiem złego słowa na niego. Aparat robi dobre zdjęcia, bateria trzyma jak trzymała na początku, czyli bardzo dobrze, a wydajność nadal jest na najwyższym poziomie. Nawet do notcha się przyzwyczaiłem Miałem go już sprzedać, bo nieco mi się znudził, ale po dłuższej chwili refleksji stwierdziłem, że nie potrzebuję zmieniać go i zaczekam na Pocophona 2, o ile się pojawi na rynku. Wtedy może zmienię go na ten model. Pozdrawiam Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts