kubinj0 Opublikowano 22 Września 2019 Opublikowano 22 Września 2019 Od kilku dni w moim mi9 włącza się aparat. Co dziwne, zauważyłem to tylko podczas jazdy samochodem. Aparat włącza się sam co kilka sekund. Telefon leży obok na fotelu, nie możliwe aby coś się samo wciskało.
wtbn Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Rozwiązałeś to jakoś? Nie używam xiaomi.eu na moim mi9 tylko globala, ale mam podobny problem. Ciągle włącza mi się sam aparat lub wyszukiwarka google. Myślałem że to ekran jest jakiś niestabilny, ale włączyłem w opcjach programistycznych żeby mi pokazywało ostatnie dotknięcia panelu dotykowego i nie ma śladu.
lukash0 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Witam, Mam ten sam problem, najczęściej podczas rozmów, chociaż czasami też np. podczas oglądania filmu na YT aparat sam się włącza, dodatkowo włącza się i wyłącza w pętli aż po chwili pojawia się napis "urządzenie aparat niedostępne" Ktoś ma jakiś pomysł??
Adamadam Opublikowano 28 Listopada 2020 Opublikowano 28 Listopada 2020 To jest jakaś kpina aparat sam się włącza podczas gdy jestem połączony przez internet mobilny . Nic się nie da z tym zrobić mam telefon Xiaomi mi 9 . Przez tą usterkę prawie nie da się korzystać z telefonu
Rekomendowane odpowiedzi