AmorR Opublikowano 20 Września 2019 Opublikowano 20 Września 2019 Witam Wersja eu kupiona w Selgrosie. SMS, aplikacje ok powiadomienia wyskakują lecz połączenia tel nie :/ Gdy w "powiadomienia opaski/połączenia przychodzące" wybieram "alerty połączeń przychodzących" pojawia się info "aby otrzymywać powiadomienia o połączeniach przychodzących zaktualizuj telefon do najnowszej wersji MIUI". Niby proste lecz mam nie odblokowane Mi9 i najnowszy dostępny soft..... Na wszelakich innych telefonach (nawet bez miui np. S10) działa ok. WTF?
simcold Opublikowano 20 Września 2019 Opublikowano 20 Września 2019 Witam Wersja eu kupiona w Selgrosie. SMS, aplikacje ok powiadomienia wyskakują lecz połączenia tel nie :/ Gdy w "powiadomienia opaski/połączenia przychodzące" wybieram "alerty połączeń przychodzących" pojawia się info "aby otrzymywać powiadomienia o połączeniach przychodzących zaktualizuj telefon do najnowszej wersji MIUI". Niby proste lecz mam nie odblokowane Mi9 i najnowszy dostępny soft..... Na wszelakich innych telefonach (nawet bez miui np. S10) działa ok. WTF? Odblokuj BL i wgraj Xiaomi.eu
AmorR Opublikowano 26 Września 2019 Autor Opublikowano 26 Września 2019 Znalazłem rozwiązanie Trzeba wyłączyć odblokowywanie tel przez bluetooth i wszystko śmiga jak trzeba. 1 1
Zenderable Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi