xkwiat Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Witam wszystkich! Otworzyłem nowy temat ponieważ od niedawna jestem posiadaczem Gtr-a. Jest to mój pierwszy taki sprzęt. Porozglądałem się trochę po necie ale niestety nie znalazłem tego czego szukałem, czyli polskiego softu do Gtr-a czy jakiego kol wiek edytora tarcz. Nie wiem czy inne osoby posiadające ten sprzęt poszukują takowe narzędzia. Wszystkich chętnych proszę o dzielenie się opiniami.
szuineg Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 A tutaj nie byłeś? https://amazfitwatchfaces.com/forum/viewtopic.php?f=29&t=782
xkwiat Posted September 13, 2019 Author Posted September 13, 2019 Dzięki! Tak zaglądałem na tą stronkę wcześniej. Jednak nie potrafię skorzystać z tego narzędzia. Same tarcze zmieniam i przeglądam z poziomu apki która jest ogólnie dostępna. Chciałbym jednak stworzyć własną tarczę na podstawie swojego starego zegarka.
symforian Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 Zainstaluj tą apkę https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amazfitwatchfaces.st&hl=pl
MarioWRC Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Witam. Mam pytanie ile można mieć tarcz? Bo chyba u mnie jest coś nie tak gdyż mogę mieć tylko 3 a jak chcę wgrać inną tarczę to zawsze zamienia mi tą ostatnią Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
MarcinB24 Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Tak jest ze GTR ma 1 miejsce na customowa tarcze. 2 pierwsze to fabryczne. Wszystko ok. Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka
Semi Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 (edited) I co dalej? Bo wszystko zainstalowałem a nadal nie mogę pobrać tarcz z amazface Edit: ponowna instalacja apk pomogła i wszystko działa jak powinno Edited December 19, 2019 by Semi
Recommended Posts