babix87 Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 Witam, po zmianie telefonu z mi note 2 na redmi note 7 mam problem z połączeniem USB z autem. Początkowo miałem w aucie możliwość wyboru opcji pomiędzy tylko ładowaniem a no przesyłem danych, ale po wybraniu drugiej opcji niestety ekran tylko na chwilę mogą, ale w aucie pojawia się komunikat, że auto nie odpowiada. Teraz po podłączeniu do komputera niestety w aucie nie ma już takiej opcji, a niestety opcja ta jest mi niezbędna do przesyłu danych oraz android auto. Kto ma jakiś pomysł?
banan_ck Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 Cześć,Wejdź : ustawienia -> zainstalowane aplikacje -> android auto -> wyczyść dane Podepnij raz jeszcze kabel USB ( począwszy od dużej wtyczki ) udziel zgody ....PozdrawiamWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
babix87 Opublikowano 8 Września 2019 Autor Opublikowano 8 Września 2019 Hej, ale generalnie to nawet jeszcze nie zainstalowałem android auto. Póki co telefon w ogóle nie łączy mi się z autem po kablu, wyświetla się w aucie, że telefon nie odpowiada. Narazie chce aby telefon podłączyć do słuchania muzyki jako pamięć masowa, bluetooth działa ale wolę jednak na kablu ze względu później na android auto.
banan_ck Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 Jakie auto i który rocznik ?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
babix87 Opublikowano 8 Września 2019 Autor Opublikowano 8 Września 2019 Sprawa rozwiązana, auto po podłączeniu przez kabel usilnie łączy się tylko i wyłącznie przez bluetooth nawet jak usunę telefon w samochodzie bądź sparowanie auta w telefonie hmm...
Mnichu Opublikowano 23 Września 2019 Opublikowano 23 Września 2019 Mam podobne problemy z redmi 7 jak łączę się z aplikacją drona DJI Mavic AIR - jak włączam przesyłanie danych to co chwile rozłącza komunikację.
Rekomendowane odpowiedzi