Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

po zmianie telefonu z mi note 2 na redmi note 7 mam problem z połączeniem USB z autem. Początkowo miałem w aucie możliwość wyboru opcji pomiędzy tylko ładowaniem a no przesyłem danych, ale po wybraniu drugiej opcji niestety ekran tylko na chwilę mogą, ale w aucie pojawia się komunikat, że auto nie odpowiada. Teraz po podłączeniu do komputera niestety w aucie nie ma już takiej opcji, a niestety opcja ta jest mi niezbędna do przesyłu danych oraz android auto. Kto ma jakiś pomysł?

Opublikowano

Cześć,
Wejdź : ustawienia -> zainstalowane aplikacje -> android auto -> wyczyść dane

Podepnij raz jeszcze kabel USB ( począwszy od dużej wtyczki ) udziel zgody ....
Pozdrawiam9a9018c9709f02bb4a03933cd6cb7add.jpg

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Hej,

ale generalnie to nawet jeszcze nie zainstalowałem android auto. Póki co telefon w ogóle nie łączy mi się z autem po kablu, wyświetla się w aucie, że telefon nie odpowiada. Narazie chce aby telefon podłączyć do słuchania muzyki jako pamięć masowa, bluetooth działa ale wolę jednak na kablu ze względu później na android auto.

Opublikowano

Sprawa rozwiązana, auto po podłączeniu przez kabel usilnie łączy się tylko i wyłącznie przez bluetooth nawet jak usunę telefon w samochodzie bądź sparowanie auta w telefonie hmm...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam podobne problemy z redmi 7 jak łączę się z aplikacją drona DJI Mavic AIR - jak włączam przesyłanie danych to co chwile rozłącza komunikację.  

• kamillm zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...