0 Gość Opublikowano 1 Września 2019 Opublikowano 1 Września 2019 Jeden długi i trzy krótkie piski... czyli błąd 13A przynajmniej tak usłyszałem.Lampka z tylu tez tak powinna migać.. kilka razy długo, kilka razy krótko.Błąd 13 to problem z jedna z faz silnika (faza C).Niestety nie znam rozwiązania.
0 Turistek Opublikowano 1 Września 2019 Autor Opublikowano 1 Września 2019 4 godziny temu, pixelq napisał: Jeden długi i trzy krótkie piski... czyli błąd 13 A przynajmniej tak usłyszałem. Lampka z tylu tez tak powinna migać.. kilka razy długo, kilka razy krótko. Błąd 13 to problem z jedna z faz silnika (faza C). Niestety nie znam rozwiązania. A gdyby był jeden długi i 4 krótkie to jaki błąd ? + wymieniałem ostatnio oponę z dętkowej na laną i dopiero po tym fakcie pojawił się ten błąd. Jeżeli oddam na gwarancję muszę mieć oryginalne opony ?
0 Gość Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 Aaaa... 14.14 to błąd manetki gazu, co zapewne jest spowodowane że, jak walczyłeś z kołem to rączka docisnęła manetkę.Odsuń trochę rączkę od manetki.A co do pełnej opony to niestety ktoś już mail problem z gwarancja - „bo pełne koło”
0 Kazimiera Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) 9 hours ago, pixelq said: A co do pełnej opony to niestety ktoś już mail problem z gwarancja - „bo pełne koło” I tu jest paradoks, sprzęt jest taki, że przy codziennym użytkowaniu pada po 2-3 tygodniach i ląduje w serwisie gwarancyjnym lub jeśli sam naprawisz to zabierają gwarancję. Jednym słowem w praktyce to jest sprzęt bez gwarancji lub jak kto woli, nie nadaje się do użytkowania przez większość ogółu. Wczoraj na bulwarach widziałem pannę (niezła laska na szpilkach) z m365 PRO, która miała w 1/6 urwany błotnik (tak zostało około 5 cm błotnika). Nie wiem jak to zrobiła, ale zrobiła. Nawet nie kwapiła się aby ten kikut z 3 śrubami jakoś wykręcić. Edytowane 2 Września 2019 przez Kazimiera
0 SMART HOME PL Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 21 godzin temu, mariusz13 napisał: Kazimiera Ty się oglądasz za laskami?A fe,nieładnie.Po prostu stanęła na błotniku,znajomemu się dałem przejechać i jak postawił te swoje kopyta na podest i chciał hamować nogą przy pomocy błotnika,to usłyszał tylko krótka informację-stań noga na błotnik to będzie Cię to kosztowało ponad 100 zł plus czas spędzony na wymianie ,to wystarczyło.Najlepiej zapada w pamięć informacja -masz wydać swoją kasę na nie swój sprzęt. Tipsy by jej się połamały,jak by wzięła imbus do ręki. a może tak jeździła żeby ktoś jej to naprawił
0 lokarna Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Hej, a ja mam 1 długi i 5 krótkich pisków. Co to znaczy? :(
0 lokarna Opublikowano 17 Września 2019 Opublikowano 17 Września 2019 pixelq, czy można próbować naprawiać to samodzielnie czy raczej iść na serwis?
0 Gość Opublikowano 17 Września 2019 Opublikowano 17 Września 2019 Jeśli masz gwarancje to... gwarancja. Tu lista serwisówSerwisy prowadzące profesjonalne naprawy M365 & PRO w Polsce https://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=74005&share_tid=46586&url=https://miuipolska.pl/forum/index.php?/topic/46586-Serwisy-prowadz%C4%85ce-profesjonalne-naprawy-M365-%26-PRO-w-Polsce&share_type=t No i można ew. samemu kombinować.Obstawiam że, jakoś przesunął się magnes (dostęp od spodu klamki)
Pytanie
Turistek
w tym linku opisalem problem
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi