czesiu240288 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Witam mam nastepujacy problem. Telefon normalnie łączy sie przez bt ze sluchawkami,glosnikiem lub zestawem w aucie,a dzwiek odtwarzany jest w telefonie. Dodam ze uprawnienia na odtwarzanie muzyki,multimediow sa wlaczone,a jeszcze tydzien temu wszystko dzialalo normalnie. Moze byc to wina jakiejs aktualizacji czy w czym tkwi problem??? pozdrawiam
Ziomek999 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Mam pioneery SE-MS7BT i grają normalnie po aptx, tak że może coś pogrzebałeś w ustawieniach. Czasami tylko w momencie łączenia zauważyłem że jak akurat w tym momencie ktoś zadzwoni to dźwięk jest odtwarzany przez słuchawki i przez zestaw głośnomówiący, parę razy mi się tak zdarzyło. Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Ziomek999
rzemic Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 Rozwiązałeś jakoś problem? U mnie radio nie chce grać się przez bluetooth reszta gra :/Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi