LuKe9j Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Witam wszystkich, zamierzam przesiąść się z samsunga galaxy s7 edge (uszkodziłem) na Mi 9 SE. Chciałbym tylko potwierdzenia od użytkowników tego telefonu o możliwości wyświetlania powiadomień w trybie always on display. Jak to z tym jest? U was na forum znalazłem, że w trybie always on display wyświetlają się tylko powiadomienia aplikacji oryginalnie systemowych typu SMS, połączenie, facebook itp. A co z aplikacjami "trzecimi" np. po instalacji outlooka? Będą wyświetlać się powiadomienia o otrzymanej wiadomości przy wygaszonym ekranie (w trybie AOD)? Dziękuje za odpowiedzi.
marecki Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Śmiem stwierdzić, że się nie wyświetlą, skoro wyraźnie jest napisane, że powiadomienia ukazują się od aplikacji systemowych...
wjarzab Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Niby od systemowych a z Whatsapp się wyświetla
clover Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Mi Textra się nie wyświetla.. Musiałem skorzystać z Notify Buddy zamiast AOD, ale też losowo pokazuje powiadomienia Szkoda że AOD ma tak ubogie ustawienia..
Rekomendowane odpowiedzi