micount Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Hej, Kupiłem Xiaomi Mi 9T. Po zakupie zauważyłem że coś w telefonie grzechocze i wydaje metaliczne dźwięki. Początkowo myślałem że to coś w środku obudowy ale okazało się że to przyciski głośności. Są one dość luźno spasowane i swobodnie przesuwają się na boki obijając się o obudowę. Biorąc telefon do ręki, albo lekko potrząsając nim mam wrażenie że to tamburyn :) Czy w waszych modelach przyciski głośności są tak samo kiepsko spasowane, czy tylko ja trafiłem na pechowy egzemplarz? Pozdrawiam
Antyhaker Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Pechowy egzemplarz - u mnie leżą pewnie i sztywno.
Immortel Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Też nie mam żadnych zastrzeżeń co do przyciskówWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
atlantydas Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 U mnie też nie ma żadnych zastrzeżeń
Zenderable Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi