skyman Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Witam, Nie wiem czy dobrze wbijam temat w odpowiedni dział, ale mam takie pytanie. Czy można w Xiaomi R1s ukryć/zabezpieczyć hasłem dane foldery w galerii ? wiem, ze mozna całą galerię albo ukryć dane albumy ale czy jest opcja blokowania "wzorem" właśnie poszczególnych folderów ?
acy Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 mozna stanac na zdjeciu, przytrzymac ekran, otworzy sie menu, gdzie mozna wybrac galeria ukryta. Wtedy pyta o haslo, ktore nalezy podac. W komputerze można od razu usalić, że ma to być ukryta galeria 1
skyman Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 rozpiszesz mi to jakos bardziej ? pare ssow ?
ZduneX25 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 https://www.youtube.com/watch?v=DKcvyJsE6VE#t=59
skyman Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 Czyli trzeba aktywować tą całą chmurę xiaomi / Albumy online ? bo niestety ale nie mam opcji typu secret etc dla pojedynczych fotencji
Rekomendowane odpowiedzi