Monia84kg Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Witam. Całkiem niedawno na mojej poczciwej MI5 z MIUI 6 mogłam ustawić różne dźwięki powiadomień: 1.dźwięk dzwonka telefonu, 2.dźwięk powiadomienia o SMS, 3.dźwiek dla kalendarza 4.dźwięk dla pozostałych powiadomień. Obecnie musiałam przesiąść się na MI6 (mam tu najnowszy soft xiaomi.eu i tu zdziwienie... bo mogę ustawić jedynie: 1.dźwięk dzwonka telefonu, 2.dźwiek dla kalendarza 4.dźwięk dla pozostałych powiadomień. Stasznie mnie irytuje że to scalili, bo teraz słysząc dźwięk powiadomienia nie wiem czy to SMS przyszedł (jak dla mnie to ma wysoki priorytet powiadomień), czy to tylko kolejny mail.. lub cokolwiek innego. Czy ktoś wie jak ustawić sobie osobny dźwięk powiadomień dla SMS, albo pamiętacie przy której wersji MIUI jeszcze to było? To chetnie wrócę do starego softa byle to mieć rozdzielone. Pozdrawiam pełna nadziei że ktoś zna odpowiedź..
rock'n'rolla Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Ustawienia, aplikacje, zarządzanie, SMS. Wchodzisz w powiadomienia i wybierasz dźwięk.
kubica Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) rock'n'rolla to tak nie działa w Mi9 lite Edytowane 16 Listopada 2019 przez kubica
Test Opublikowano 30 Listopada 2019 Opublikowano 30 Listopada 2019 Na pewno tak działa na Mi6 i romie xiaomi.eu, a o to pytała koleżanka. Jeśli na Twoim działa inaczej, to napisz jak, inni nie będą musieli zadawać po raz kolejny tego samego pytania.
Tom1111 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) Dnia 19.08.2019 o 12:43, rock'n'rolla napisał: Ustawienia, aplikacje, zarządzanie, SMS. Wchodzisz w powiadomienia i wybierasz dźwięk. Jakby ktoś szukał jak to się robi dla Xiaomi 12 xiaomi.eu MIUI 14 to robi się dokładnie tak samo jak kolega wyżej napisał. Przy czym ja używam aplikacji Wiadomości od googla wiec w moim przypadku trzeba było wejść w: ustawienia > aplikacje > zarzadzanie > Wadomości > powiadomienia i tam wybrać dźwięki. Jeżeli ktoś chce ustawić indywidualny dźwięk dla danego kontaktu to wchodzi na czat - rozmowę z danym kontaktem w prawym górnym rogu naciska 3 kropki > szczegóły > powiadomienia i wybiera indywidualny dźwięk dla tego kontaktu Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez Tom1111
Rekomendowane odpowiedzi