Monia84kg Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Witam. Całkiem niedawno na mojej poczciwej MI5 z MIUI 6 mogłam ustawić różne dźwięki powiadomień: 1.dźwięk dzwonka telefonu, 2.dźwięk powiadomienia o SMS, 3.dźwiek dla kalendarza 4.dźwięk dla pozostałych powiadomień. Obecnie musiałam przesiąść się na MI6 (mam tu najnowszy soft xiaomi.eu i tu zdziwienie... bo mogę ustawić jedynie: 1.dźwięk dzwonka telefonu, 2.dźwiek dla kalendarza 4.dźwięk dla pozostałych powiadomień. Stasznie mnie irytuje że to scalili, bo teraz słysząc dźwięk powiadomienia nie wiem czy to SMS przyszedł (jak dla mnie to ma wysoki priorytet powiadomień), czy to tylko kolejny mail.. lub cokolwiek innego. Czy ktoś wie jak ustawić sobie osobny dźwięk powiadomień dla SMS, albo pamiętacie przy której wersji MIUI jeszcze to było? To chetnie wrócę do starego softa byle to mieć rozdzielone. Pozdrawiam pełna nadziei że ktoś zna odpowiedź.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Ustawienia, aplikacje, zarządzanie, SMS. Wchodzisz w powiadomienia i wybierasz dźwięk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubica Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 (edited) rock'n'rolla to tak nie działa w Mi9 lite Edited November 16, 2019 by kubica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Test Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Na pewno tak działa na Mi6 i romie xiaomi.eu, a o to pytała koleżanka. Jeśli na Twoim działa inaczej, to napisz jak, inni nie będą musieli zadawać po raz kolejny tego samego pytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts