sarmi89 Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Witam wszystkich, mam pytanie o ustawienia w opisie. Wcześniej miałem Mi6 na Miui i miałem możliwość zwiększenia lub zmniejszenia kontrastu, nasycenia i ostrości w apce aparatu, teraz mam Mi9. zainstalowałem miui polska i nie mam tych ustawień. Ktoś wie dlaczego to usunęli i czy te opcje wrócą? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Na Globalu EEA 10.2.26 było to do ustawienia na 10.2.28 też nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarmi89 Posted August 18, 2019 Author Share Posted August 18, 2019 No właśnie wcześniej na Mi9 miałem Globala 10.2.26 i też miałem te ustawienia, później przyszła 10.2.28 i znikneły, to wgrałem sobie Miui Polska bo tu zawsze były, a tu zonk;) ktoś jest w stanie powiedzieć, czy wrócą te opcje? Albo może jest jakaś modyfikacja, żeby wgrać z powrotem te ustawienia? Albo może wystarczy samą starszą apke aparatu zainstalować?;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lot12 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Ostrość kontrast i wiele innych można zastosować po zrobieniu zdjęcia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 (edited) Szczerze powiem, że nie testowałem... Ale myśl nie głupia... Tylko Babi mi nie da w jej "ukochanym telefoniku" teraz zagrzebać... Edyta: @up. Tylko to nie jest to samo... Czym innym jest ustawienie sprzętowe, a czym innym zmiany w obrazie... Edited August 18, 2019 by JamCiTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarmi89 Posted August 18, 2019 Author Share Posted August 18, 2019 2 godziny temu, Lot12 napisał: Ostrość kontrast i wiele innych można zastosować po zrobieniu zdjęcia . To to wiem, ale wygodniej od razu w apce to sobie ustawić, niż każde zdjęcie osobno przerabiać Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarmi89 Posted September 1, 2019 Author Share Posted September 1, 2019 up, wie ktoś może czy te ustawienia wrócą? albo może jest jakiś mod na nie? Zainstalowałem ostatnio najnowszą wersję Miui Polska z Androidem 10 i dalej nie ma tych ustawień;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts