polishsquirrel8660 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Witam posiadam amazfit BIP położony z aplikacją mi fit i mam problem z ustawieniem jej żeby chodziła w tle Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
polishsquirrel8660 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Mi A1 nie posiada Miui, twoje screeny dotyczą Miui. Nic w zasadzie nie musisz robić, powinno działać/poprosić o uprawnienia w trakcie konfiguracji. Ewent. wejdź w ustawienia, aplikacje, MiFit, sprawdź/nadaj uprawnienia, wyłącz optymalizację baterii. Wiem że nie posiada a i zrobiłem tak i dalej mi fit domaga się pozwolenia pracy w tleWysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
polishsquirrel8660 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Może brak uprawnienia "dostęp do powiadomień". Nia mam czystego Androida, nie wiem gdzie to możesz zmienić.Dzięki spawdze i się odezweWysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
LeBomB Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Ustawienia - aplikacje i powiadomienia - mifit - zaawansowane - bateria i tam w sekcji "ograniczenie działania w tle" masz mieć ustawione "może zużywać energię w tle" Jeżeli nie działa w tle to uruchom ponownie telefon i powinno zadziałać. Jeżeli dalej nie działa to albo masz dodatkowe aplikacje zarządzające baterią i one wprowadzają ograniczenia, albo coś nie tak ustawiasz.
Rekomendowane odpowiedzi