ToxXx Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Witam. Mam następujący problem z k20 pro na miuipolska. Co jakiś czas nie działa głośnik rozmów, głośnik nie działa wtedy zarówno podczas rozmów ale też w narzędziu diagnostyki miui. Jednak po resecie wszystko wraca do normy. Czy miał ktoś już podobny problem? Pozdrawiam
Grzegorz K Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Miałem takie coś tylko raz na wcześniejszym MIUI na 8.0.1wszystko działa. Mi to stało się jak używałem intensywnie nawigacji i youtuba w samochodzie i telefon mocno się nagrzał przestał działać też mikrofon, po restarcie wszystko działało.
ToxXx Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Dobra, doczytałem, że wiekszość osób np. na wietnamskim forum po wgraniu najnowszego .eu ma ten sam problem + lagownaie youtuba.
lukkop91 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Źle wgrany soft, miałem to samo. Trzeba zrobić format data, wipe data i na nowo zainstalować miuipolska.
Rekomendowane odpowiedzi