seasleep33 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Witam, jestem tutaj nowy. Jeżeli coś źle zamieściłem, to z góry przepraszam... Planuję kupić Mi Boxa S, mam pytanie do posiadaczy tego urządzenia czy w aplikacji IPLA jest możliwość cofania transmisji do 24h? Podam przykład: Kanały Eleven Sports w przeglądarce na komputerze na IPLI mogę normalnie cofać transmisję do 24 godzin wstecz, jest to bardzo fajna funkcja, ale męczy mnie już ciągłe podłączanie i odpinanie komputera... Czy mógłby ktoś zobaczyć czy da się cofać transmisję jakiegoś kanału i ewentualnie zamieścić tutaj zdjęcie lub film jak to działa? Będę wdzięczny :) Oraz jak działa Mi Box S, zacina się czy wszystko jest dobrze? Pozdrawiam.
r0siu Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 IPLA działa bardzo dobrze. Nigdy nie miałem problemu z płynnością oraz działaniem tej aplikacji na MI BOX S. Z tego co widziałem podczas uruchamiania kanału nie ma możliwości cofania wstecznego. Nie mam najnowszej IPLI tylko starszą z patchem aby bez pakietów było można oglądać seriale bez reklam, może na nowszej można się cofać lecz na ten temat się nie wypowiem bo nie mam zamiaru robić aktualizacji
r0siu Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Teraz mam IPLE 4.5.1 z patchem cofać mogę do 3 godzin kanały.
seasleep33 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2019 @r0siu to bardzo dobra wiadomość dla mnie Dzięki, że sprawdziłeś. Jeszcze jakbyś mógł podesłać link do pobrania IPLI 4.5.1 z patchem to byłbym wdzięczny.
r0siu Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Android / Android TV Wycięte reklamy dla darmowego konta. https://drive.google.com/folderview?id=13K7Pyx2PkEIATzOQLAWQj1v0aeGbcJcB Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez r0siu 1
andrzej89 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Mam najnowszą wersję IPLI, też mogę cofać kanały maksymalnie o 3h do tyłu. 1
seasleep33 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @r0siu @andrzej89 Dzięki za pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi