Agapycha Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witam, podobny temat poruszany , lecz nie znalazłam odpowiedzi ani rozwiązania mojego problemu . Zacznę od początku , zakupiłam opaskę xiaomi mi band 4 , niestety mam problem z wibracjami przy połączeniach oraz sms . Opaska wibracje ma , jedyne co nie informuje mnie w żaden sposób o połączeniu przychodzących ani sms ( choć wchodząc w menu opaski i powiadomienia ostatni sms widnieje) . Myślę , że wszystko poustawiałam dobrze ( włączyłam wszystkie zezwoenia dla aplikacji Mi Fit , ale potrzebuję porady , nie wiem co mogę jeszcze zrobić .
ZduneX25 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Możesz pokazać na zrzutach jak ustawiłaś apkę MiFit, jest w autostarcie, ma systemowy dostęp do powiadomień? Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Agapycha Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2019 23 minuty temu, ZduneX25 napisał: Możesz pokazać na zrzutach jak ustawiłaś apkę MiFit, jest w autostarcie, ma systemowy dostęp do powiadomień? Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Dzięki , ponieważ jestem niecierpliwa , szukałam dalej . Ustawiłam opaskę do ustawień fabrycznych , sparowałam ponownie i wszystko działa , także wina sprzętu . Dziękuję Ci za chęć pomocy i pozdrawiam.
mrosi Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi