Abka Opublikowano 27 Lipca 2019 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zmieniłam z A1 na Note7 i żałuję, ta nakładka jest po prostu okropna! Strony internetowe ładują się potwornie wolno, próba zobaczenia czegoś na allegro to próba cierpliwości bo obrazy ładują się jakbym używała starej Nokii a nie smartfona! Masakra. A1 starsza i ze słabszym procesorem radziła sobie o niebo lepiej! Skąd ten cyrk? O co chodzi?!? Do tego nie mogę korzystać z Legimi cholerna nakladka miui z uporem maniaka czyści pliki podręczne usuwając mi książki w trakcie czytania! Co gorsza nie mogę ich ponownie pobrać! Wyskakuje głupawy komunikat że "pamięć zawierająca publikację nie jest dostępna do odczytu" jak to naprawić?
mrosi Opublikowano 27 Lipca 2019 Opublikowano 27 Lipca 2019 11 minut temu, Abka napisał: jak to naprawić? Jak znam życie, to kupiłeś/łaś telefon z jakimś dziadowskim softem. To po pierwsze. Wklej zatem zrzut ekranu z wersją oprogramowania z Ustawień. Po drugie, wylewasz żale, a nawet nie raczyłeś/łaś przeczytać podstawowych informacji na temat tego, jak sprawić, żeby telefon nie ubijał aplikacji w tle, etc. Po trzecie, co do Legimi piszesz bzdury. Od kilku lat używam i nic mi się nie czyści... Po czwarte, zgraj dane z telefonu i spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne. jeśli nie pomoże, to MiFlash ROMem global, według tego poradniika:
Rekomendowane odpowiedzi