Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmieniłam z A1 na Note7 i żałuję, ta nakładka jest po prostu okropna! Strony internetowe ładują się potwornie wolno, próba zobaczenia czegoś na allegro to próba cierpliwości bo obrazy ładują się jakbym używała starej Nokii a nie smartfona! Masakra. A1 starsza i ze słabszym procesorem radziła sobie o niebo lepiej! Skąd ten cyrk? O co chodzi?!? Do tego nie mogę korzystać z Legimi cholerna nakladka miui z uporem maniaka czyści pliki podręczne usuwając mi książki w trakcie czytania! Co gorsza nie mogę ich ponownie pobrać! Wyskakuje głupawy komunikat że "pamięć zawierająca publikację nie jest dostępna do odczytu" jak to naprawić? 

Opublikowano
11 minut temu, Abka napisał:

jak to naprawić? 

Jak znam życie, to kupiłeś/łaś telefon z jakimś dziadowskim softem. To po pierwsze. Wklej zatem zrzut ekranu z wersją oprogramowania z Ustawień.

Po drugie, wylewasz żale, a nawet nie raczyłeś/łaś przeczytać podstawowych informacji na temat tego, jak sprawić, żeby telefon nie ubijał aplikacji w tle, etc.

Po trzecie, co do Legimi piszesz bzdury. Od kilku lat używam i nic mi się nie czyści...

Po czwarte, zgraj dane z telefonu i spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne. jeśli nie pomoże, to MiFlash ROMem global, według tego poradniika:

• kamillm zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...