Maciek.maly.11 1 Posted July 25, 2019 Report Share Posted July 25, 2019 Cześć, Nie potrafię skutecznie sprawić, aby zdjęcia które wykonam, NIE aktualizowały się automatycznie z usługą Zdjęcia Google. Poodznaczałem synchronizację wszędzie,gdzie tylko znalazłem taką opcję - bezskutecznie. Każde zdjęcie w mgnieniu oka pojawia się również w Zdjęciach Google. Pomocy Link to post Share on other sites
Carburator 26 Posted July 26, 2019 Report Share Posted July 26, 2019 Może trzeba w ustawieniach swojego profilu na Google (a nie w samej aplikacji galerii) gdzieś w dziale synchronizacji wyłączyć opcje związane z synchronizacją zdjęć. Link to post Share on other sites
Maciek.maly.11 1 Posted July 26, 2019 Author Report Share Posted July 26, 2019 (edited) Właśnie to zrobiłem - odebrałem jej uprawnienia dostępu do pamięci urządzenia i po problemie. Poza tym wszelkie opcje synchronizacji (zarówno z poziomu telefonu jak i aplikacji) były wyłączone, ale to nie dawało nic. Dzięki za odzew. Edited July 26, 2019 by Maciek.maly.11 Link to post Share on other sites
Recommended Posts