dawideq Opublikowano 15 Lipca 2019 Opublikowano 15 Lipca 2019 Witam mam problem z telefonem Xiaomi Redmi Note 7 ekran nie jest pęknięty ani nic a telefon nie reaguje na dotyk nie da sie wpisać pinu albo jak przytrzymuje przycisk wyłączania i chce wyłączyć to nic nie da sie kliknąć tak jakby telefon nie reaguje na dotyk
frrancuz Opublikowano 15 Lipca 2019 Opublikowano 15 Lipca 2019 Przytrzymaj power aż zrestartuje. Sprawdź dotyk.
dawideq Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Opublikowano 15 Lipca 2019 Dzieki ci bardzo mordo działa już wszystko git
frrancuz Opublikowano 15 Lipca 2019 Opublikowano 15 Lipca 2019 A nie używasz czasem jakiejś aplikacji z wyświetlaniem nad innymi? U mnie taki błąd powodowało calcyIV do pokemonow. Dopiero jak zablokowałem, dałem działanie bez ograniczeń to na razie mi się nic nie zawiesiło. Przyuważ sobie, czy takiego zablokowania nie masz w jakiejś konkretniejszej sytuacji. Może system coś zabija, i taka blokada jest tego owocem.
mrosi Opublikowano 20 Lipca 2019 Opublikowano 20 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi