Piotru26 Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Mam Mii Desk Lamp z polskiej dystrybucji. Przesuwając biurko złamałem bolec wtyczki. Kontaktowałem się z dystrybutorem i nie chcą pomóc. Jednym słowem kolejny elektrośmieć. Kasę wzięli ale części zamiennych nie sprzedają. Ostatnia rzecz jaką od Xiaomi w Polsce kupiłem, będę z Chin ściągać. Na pomoc dystrybutora nie ma co liczyć. Próbuję na własna rękę kupić/sprowadzić ten element. Do was mam dwa pytania 1.Da się to gdzieś kupić? 2. Czy w tej wtyczce jest zintegrowany zasilacz czy mogę ją po prostu uciąć i dorobić nową? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotru26 Posted July 7, 2019 Author Share Posted July 7, 2019 Hej, Nikt nic nie podpowie? Interesuje mnie zwłaszcza czy we wtyczce jest zintegrowany zasilacz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dhr Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Otwórz to zobaczysz, najpewniej nie ma. Ledy yeelight mają taką samą wtyczkę i zasilacz jest oddzielnie. Patrząc po zdjęciu to jakoś to napraw albo wstaw nową wtyczkę i po wszystkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts