Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ponieważ na wyświetlaczu nie pojawiają mi się powiadomienia niektórych aplikacji np textra SMS i kilka innych jeszcze aplikacji czy to normalne?

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mam problem ponieważ na wyświetlaczu nie pojawiają mi się powiadomienia niektórych aplikacji np textra SMS i kilka innych jeszcze aplikacji czy to normalne?

Masz na myśli AoD?

Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu

Opublikowano

Między innymi. Z tym że bardziej chodzi mi oto ot co jest na stocowej aplikacji czyli trasc SMS lub ukrytą treść czyli np wiadomość od... I treść tej wiadomości

Opublikowano
Między innymi. Z tym że bardziej chodzi mi oto ot co jest na stocowej aplikacji czyli trasc SMS lub ukrytą treść czyli np wiadomość od... I treść tej wiadomości

Na AoD to najlepiej chyba edXposed i moduł AoD który zwiększa ilość ikonek. A co to twojej wypowiedzi wyżej to sorry ale nie zrozumiałem

Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu

Opublikowano
Tak zwane pływające powiadomienia które mam włączone w textra ale ich nie ma na wyświetlaczu

Masz je włączone w ustawieniach w apki a czy włączyłeś je w powiadomieniach apki?

Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu

Opublikowano
Na AoD to najlepiej chyba edXposed i moduł AoD który zwiększa ilość ikonek. A co to twojej wypowiedzi wyżej to sorry ale nie zrozumiałem

Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu

Ogarniasz jak to ustawić aby w aod były ikony z innych apk? Mam wszystko zainstalowane ale w tym module nic nie mogę zrobić.

Opublikowano
Ogarniasz jak to ustawić aby w aod były ikony z innych apk? Mam wszystko zainstalowane ale w tym module nic nie mogę zrobić.

On tylko dodaje dodatkowe ikony a przynajmniej powinien.

Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu

Opublikowano

Ja mam w tekstrze powiadomienia na ekranie blokady. Oprócz włączenia tego w textrze trzeba:

Ustawienia/ekran blokady/ zaawansowane /na ekranie blokady/pokaż wszystkie powiadomienia

Drugie

Ustawienia/ pasek powiadomien/ powiadomienia / textra /pokaż powiadomienia 

Opublikowano

Już doszedłem do tego ;)

Musi być powiadomienie ustawione na ekranie blokady bo inaczej na aod jest cisza. Wyświetla mi z textry i Aqua Mail bez problemu.