adrian033 Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Mam problem ponieważ na wyświetlaczu nie pojawiają mi się powiadomienia niektórych aplikacji np textra SMS i kilka innych jeszcze aplikacji czy to normalne? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Mam problem ponieważ na wyświetlaczu nie pojawiają mi się powiadomienia niektórych aplikacji np textra SMS i kilka innych jeszcze aplikacji czy to normalne? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Masz na myśli AoD?Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian033 Posted June 28, 2019 Author Share Posted June 28, 2019 Między innymi. Z tym że bardziej chodzi mi oto ot co jest na stocowej aplikacji czyli trasc SMS lub ukrytą treść czyli np wiadomość od... I treść tej wiadomościWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Między innymi. Z tym że bardziej chodzi mi oto ot co jest na stocowej aplikacji czyli trasc SMS lub ukrytą treść czyli np wiadomość od... I treść tej wiadomościWysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaNa AoD to najlepiej chyba edXposed i moduł AoD który zwiększa ilość ikonek. A co to twojej wypowiedzi wyżej to sorry ale nie zrozumiałem Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian033 Posted June 28, 2019 Author Share Posted June 28, 2019 Tak zwane pływające powiadomienia które mam włączone w textra ale ich nie ma na wyświetlaczuWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Tak zwane pływające powiadomienia które mam włączone w textra ale ich nie ma na wyświetlaczuWysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaMasz je włączone w ustawieniach w apki a czy włączyłeś je w powiadomieniach apki?Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian033 Posted June 28, 2019 Author Share Posted June 28, 2019 Tak są włączone w apce.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Na AoD to najlepiej chyba edXposed i moduł AoD który zwiększa ilość ikonek. A co to twojej wypowiedzi wyżej to sorry ale nie zrozumiałem Xiaomi Mi 9 xiaomi.euOgarniasz jak to ustawić aby w aod były ikony z innych apk? Mam wszystko zainstalowane ale w tym module nic nie mogę zrobić. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Ogarniasz jak to ustawić aby w aod były ikony z innych apk? Mam wszystko zainstalowane ale w tym module nic nie mogę zrobić. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaOn tylko dodaje dodatkowe ikony a przynajmniej powinien. Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ja mam w tekstrze powiadomienia na ekranie blokady. Oprócz włączenia tego w textrze trzeba: Ustawienia/ekran blokady/ zaawansowane /na ekranie blokady/pokaż wszystkie powiadomienia Drugie Ustawienia/ pasek powiadomien/ powiadomienia / textra /pokaż powiadomienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Już doszedłem do tego Musi być powiadomienie ustawione na ekranie blokady bo inaczej na aod jest cisza. Wyświetla mi z textry i Aqua Mail bez problemu. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts