Machina Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wersja MIUI i posiadany smartfon: MIUIPolska_dior_21.0.0_v5-4.4, Xiaomi Redmi Note LTE, słuchawki Xiaomi Piston 2Opis znalezionego błędu / problemu: Piszę pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość jeśli popełnię jakąś gafę. Szukałem w sieci po polsku i po angielsku ale nic nie znalazłem aby zlikwidować problem. Sprzęt Xiaomi mam pierwszy raz i ogólnie jestem zachwycony jego wyglądem, wykonaniem i działaniem. MIUI też mi się bardzo podoba. Mam tylko dziwaczny problem z odsłuchiwaniem muzyki. W trakcie słuchania muzyki przez słuchawki co jakiś czas (w nieregularnych odstępach) występuje jakiś przeskok na około pół sekundy i leci dalej. Jakość muzyki jest super ale trochę mnie denerwuje, że nie potrafię tych przeskoków zlikwidować. Zdarza się to w odtwarzaczu muzyki MIUI i w alternatywnym odtwarzaczu z Google Play. Dodatkowo - a to już mnie wkurza niemiłosiernie - jak jadę rowerem albo autem i mam telefon schowany w kieszeni, słuchając muzyki na słuchawkach po jakimś czasie (w nieregularnych odstępach) muzyka się wyłącza i muszę albo nacisnąć klawisz na pilocie od słuchawek albo otworzyć telefon i nacisnąć ikonę aby dalej grała muzyka. Czy ktoś wie o co może chodzić z tą muzyką? Logcat jeśli napotkałeś FC, koniecznie wstaw logcat!Dodatkowe informacje
ZduneX25 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Za mało ramu i ubija aplikację? Może zablokuj ją w pamięci.
wasabi Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Włącz blokadę przypadkowego użycia telefonu w kieszeni.
Rekomendowane odpowiedzi