Samantaluk1 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Dzisiaj rano chciałem zablokować bootloadera, bo było wymagane to w jednej z aplikacji i niestety to się udało. Wykorzystałem do tego Minimal ADB and Fastboot. W tym momencie mam na ekranie tylko cały czas : " Main menu- Recovery 3.0 ( poniżej ) Reboot (poniżej) Wipe Data ( poniżej ) Connect with MIAssistant ( poniżej ) Use VOLUME to select up/down ( poniżej ) Ude POWER key to confirm ( poniżej na czerwono) This MIUI version can't be installed on this device" Co mogę teraz zrobić ? Nie wiem jak odblokować z powrotem ten MIUI. POMOCY
mariusz.ur Opublikowano 22 Czerwca 2019 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Może więcej informacji. Jaki rom? Jaka wersja telefonu? Bootloader był odblokowany przez ciebie czy kupiłeś już odblokowany?
Nezumi Opublikowano 22 Czerwca 2019 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Masz soft global lub jakikolwiek inny soft na urządzeniu na rynek CN (lub na urządzeniu global, masz soft CN). Nic nie zrobisz. Poszperaj za informacją, jak teraz odblokować BL lub jak wgrać odpowiedni soft dla swojego urządzenia. Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi