winiara84 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam. Jeżeli jest ktoś zainteresowany kupnem podróbki mi4 w celach kolekcjonerskich albo jakiś tam innych to mogę załatwić taki model od ręki.... znajomy ostatnio pochwalił mi się swoim nowym zakupem no ale musiałem szybko go sprowadzić na Ziemię i uświadomić że to FAKE :-) Jeżeli ktoś byłby chętny zakupem zamianą albo czymkolwiek to mogę go to załatwić Pozdrawiam. 2
winiara84 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 Wiesz co kompletnie nie wiem.... mogę go mieć praktycznie za free a jak jest jego wartość to nie mam pojęcia czekam na propozycje mogą być na wymianę albo za jakaś kasę ale określać się co do sumy nie chcę
avish Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 A co zrobisz jak nikt nie kupi? Pożycz przed sprzedaniem Acidowi, dzięki temu pomożesz innym.
winiara84 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 Gdyby to był mój telefon to bym to już dawno zrobił. To jest ogłoszenie że mam możliwość załatwienia czegoś takiego Ale sam kosztów odkupienia nie mam zamiaru ponosić. Sprawa wygląda tak... znajomy gdzieś coś słyszała o tym smartfonie coś czytał nie wiem,kupił go gdzieś z jakiegoś ogłoszenia prawdopodobnie w dobrej cenie nie świadomy że te telefony maja klony itp. Do tej pory był przekonany że ma super smartfona do momentu spotkania ze mną Ja mu zaproponowałem że mogę popytać czy ktoś by go chciał odkupić albo wymienić na coś innego. Więc pytam To tyle. Sprawa wygląda tak... znajomy gdzieś coś słyszała o tym smartfonie coś czytał nie wiem,kupił go gdzieś z jakiegoś ogłoszenia prawdopodobnie w dobrej cenie nie świadomy że te telefony maja klony itp. Do tej pory był przekonany że ma super smartfona do momentu spotkania ze mną Ja mu zaproponowałem że mogę popytać czy ktoś by go chciał odkupić albo wymienić na coś innego. Więc pytam To tyle.
X-SKLEP Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Wiesz co kompletnie nie wiem.... mogę go mieć praktycznie za free a jak jest jego wartość to nie mam pojęcia czekam na propozycje mogą być na wymianę albo za jakaś kasę ale określać się co do sumy nie chcę Dowiedz sie ile za niego chce, albo za ile wypozyczy na dzien zeby porobic fotki. Spytaj sie czy mozesz mi dac do niego kontakt i napisz mi na PW co powiedzial Chce zrobic poradnik jak odroznic oryginal od podrobki.
kulig007 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Jeśli nie będzie zgody co do sprzedaży za ''x'' kwotę, @winiara84 postaraj się chociaż załatwić wysłanie tego cuda techniki do Acida na diagnostykę. Przecież to dużo pomoże i da lekki zarys sytuacji jak wyglądają podróbki. KAŻDY z tego skorzysta. Mi2s powered by sMIUI Edytowane 8 Stycznia 2015 przez kulig007
Rekomendowane odpowiedzi