Puszka Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Po zrootowaniu nie ma zasięgu, [x] jest, ale siec wykrywa, choć w ustawieniach nie wykrywa karty sim. Jak na razie zauważyłem ,że nie działa też tethering usb czy obrót ekranu Czy to przez root(plik z tutka tej strony) ? note4x10.2global Edytowane 19 Czerwca 2019 przez Puszka
Nezumi Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 37 minut temu, dzidexx napisał: Root'owanie nie wpływa na łączność gsm Zdziwiłbyś się. Nie raz mi się coś z zasięgiem waliło po rootowaniu Magiskiem, często wystarczało ponownie zainstalować Magiska, czasem odinstalować i zainstalować.
Puszka Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2019 Ten superSu może stary był lub jakiś uwalony . Wgrałem wg. tego poradnika i teraz działa.
Puszka Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2019 @dzidexx Mimo to powinien działać, bo note4 to stary model. Przy okazji wie ktoś dlaczego pad od ps3 działa z bardzo dużym opóżnieniem przez usb jak i bluetooth?
mrosi Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi