Siwusdymus Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Cześć, dziś przyszła do mnie ładowarka bezprzewodowa. Różne kabelki próbowałem i różne ładowarki, zawsze miga zielona dioda i nie ładuje. Prośba o pomoc.
pkonrad Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 A telefon który na niej kładziesz obsługuje ładowanie indukcyjne ?
Siwusdymus Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2019 1 minutę temu, pkonrad napisał: A telefon który na niej kładziesz obsługuje ładowanie indukcyjne ? Tak zarówno mi mix 2s jak i iphone8.
Siwusdymus Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2019 9 minut temu, pkonrad napisał: A masz dedykowany adapter 27W ? Nie mam, myślisz, że to źródło problemu? Wyczytałem, że migająca dioda oznacza stan awaryjny czy coś takiego.
pkonrad Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Myślę że to może być to, albo ładowarka jest uszkodzona.
Kidus Opublikowano 27 Czerwca 2019 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Ktoś może podrzucić linka gdzie aktualnie najlepiej/najtaniej kupić ładowarkę bezprzewodowa Xiaomi 20W?
pkonrad Opublikowano 27 Czerwca 2019 Opublikowano 27 Czerwca 2019 A samemu poszukać sobie samemu nie możesz?
Kidus Opublikowano 27 Czerwca 2019 Opublikowano 27 Czerwca 2019 (edytowane) Czy to forum nie jest po to aby sobie pomagać? Oczywiście że mogę i przeglądam oferty ale jako społeczność miui powinniśmy sobie wzajemnie doradzić co i gdzie najlepiej wybrać. Jestem zaskoczony Twoją wypowiedzią Edytowane 27 Czerwca 2019 przez Kidus
Rekomendowane odpowiedzi