koladypl2 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Witam. Otóż dzisiaj miałem zamiar usunąć Panel Sterowania z mojego telefonu. Zrobiłem to przez ADB Minimal Fastboot poprzez poradnik https://www.youtube.com/watch?v=gPPWmYbX9js Usunąłem te aplikacje po czym cały telefon się zawieszał i później już nie mogę dostać się do systemu. Ma ktoś jakiś pomysł.
frrancuz Opublikowano 14 Czerwca 2019 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Recovery I full wipe, chyba że masz custom recovery (TWRP?) to pod nim napraw. To nie odinstalowuje zupełnie plików. Po wipe powinno ruszyć.
koladypl2 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2019 Jakie odinstalowywuje pliki? Chciałbym zachować dane. nie mam twrp i nie mam odblokowanego bootloadera
frrancuz Opublikowano 14 Czerwca 2019 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Plików nie zachowasz. Albo tel sprawny albo nic. Trzeba robić kopię na bieżąco albo nie pchać paluchów gdzie się nie wie co się robi. Metoda z filmiku (ADB) nie kasuje plików które "odinstalowujesz" tylko je blokuje. Żeby je odblokować musisz zrobić wipe. Nie masz TWRP I innych opcji więc albo czyszczenie do 0 albo masz co masz. Ja podałem ci opcje, decyzja twoja. Możliwe że są jeszcze jakieś, ja ich jednak nie znam a jakoś nie widzę żeby ci tłum ludzi odpisywał.
kamillm Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi