marcin123-91 0 Posted June 6, 2019 Report Share Posted June 6, 2019 Witam. Od razu mówię że internet sprawdzałem ale mojego problemu nigdzie nie mogłem znaleźć. Poszukuję aplikacji Google Chrome na mój sprzęt, próbowałem zainstalować pobierając z internetu ale na koniec instalacji mam błąd. Ogólnie chodzi o to że chce oglądać Hejo.tv a na np puffin się tnie (to samo jest na puffin na telefonie) może uda się to zrobić ale ja nie potrafię może ktoś mi jest w stanie pomóc? Sprawa jest ważna bo na hejo.tv jest program który ogląda móje dziecko 2 letnie. Link to post Share on other sites
saataniel 16 Posted June 6, 2019 Report Share Posted June 6, 2019 Spróbuj apki Tube Mate (niema w sklepie,) używam do przeglądania neta i ściągania (you tube cda zalukaj itp. ) Link to post Share on other sites
marcin123-91 0 Posted June 6, 2019 Author Report Share Posted June 6, 2019 (edited) Udało się narazie na tel działa tylko nie mogę włączyć trybu pelny ekran, zobaczę na tv jutro jak to działa. Edited June 6, 2019 by marcin123-91 Link to post Share on other sites
saataniel 16 Posted June 7, 2019 Report Share Posted June 7, 2019 Zrób tryb komputerowy Link to post Share on other sites
marcin123-91 0 Posted June 7, 2019 Author Report Share Posted June 7, 2019 Albo jestem na głupi na to albo się nie da, na tel mam zaznaczone urządzenie przenośne i nie mogę tego zmienić. Chyba że to gdzieś w ustawieniach jeszcze trzeba zrobić. Link to post Share on other sites
saataniel 16 Posted June 7, 2019 Report Share Posted June 7, 2019 W aplikacji tube prawy róg Link to post Share on other sites
mrosi 1,329 Posted June 7, 2019 Report Share Posted June 7, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Może tak łaskawie zechciałbyś, zamiast zakładać wątek o tematyce wielokrotnie omawianej na Forum, przewinąć stronę w dół i znaleźć dział Mi BOX...? Czy to zbyt trudne wyzwanie...? Link to post Share on other sites
Recommended Posts