szpako121 Opublikowano 31 Maja 2019 Opublikowano 31 Maja 2019 Witam wszystkich staje przed problemem powrotu na miui 8 niestety z aktualizacji nowszej na nowsza moja bateria działa coraz gorzej (pomimo faktu iż myślałem że to wina samej baterii która wymieniłem na nową) postanowiłem wrócić do mojej najlepszej wersji miui 8 niestety przegrzebalem fora i inne portale lecz nic dla mnie nie jest jasne pytanie do was użytkowników xiaomi i innych w jak najlepszy i najprostszy sposób wrócić do starej może lepszej wersji. używałem wcześniej fastboot-a ale jak to mówią starość nie radość i zapomniałem trochę jak się to robi a nie znalazłem dobrego poradnika który by do mnie dotarł. Próbowałem zainstalować starsza wersję przez recovery ale nie dziala pomimo oryginalnego Romu. Mam też wersję na fastboot lecz nie wiem jak się za to zabrać proszę o pomoc
Acid Opublikowano 31 Maja 2019 Opublikowano 31 Maja 2019 Jest w dziale poradników temat o MiFlash. Tam jest to co potrzebujesz skoro masz już rom w formacie fastboot. Poczytaj. Jest w dziale poradników temat o MiFlash. Tam jest to co potrzebujesz skoro masz już rom w formacie fastboot. Poczytaj.
monoaudiostereo Opublikowano 3 Czerwca 2019 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Jeżeli sam MIUI 10 ci odpowiada, to sugeruje wgrać MIUI EU. Ja wgrałem go na swój telefon kilka tygodni temu i bateria potrafi mi trzymać do 3 dni. Na MIUI 10 Global ładowałem telefon codziennie.
kamillm Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi