Mexxx Opublikowano 31 Maja 2019 Opublikowano 31 Maja 2019 Witam, od wczoraj hulajnoga nie reaguje na manetkę przyspieszenia: - po otwarciu osłony podestu dioda w kontrolerze świeci na czerwono światłem ciągłym - dioda niebieska przy BMS baterii pulsuje raz na kilka sekund, także poprawnie - napięcie na baterii poprawne ok. 40 - 41 V - hulajnoga łączy się z aplikacją m365_tools, pokazuje prędkość przy zakręceniu kołem i inne parametry, napięcia na celach równe, brak kodów błędów Jakie macie pomysły? Czy wymiana kontrolera w podeście wymaga programowania, aktywowania nowego kontrolera?
0 makumba88 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Dnia 31.05.2019 o 14:21, Mexxx napisał: Witam, od wczoraj hulajnoga nie reaguje na manetkę przyspieszenia: - po otwarciu osłony podestu dioda w kontrolerze świeci na czerwono światłem ciągłym - dioda niebieska przy BMS baterii pulsuje raz na kilka sekund, także poprawnie - napięcie na baterii poprawne ok. 40 - 41 V - hulajnoga łączy się z aplikacją m365_tools, pokazuje prędkość przy zakręceniu kołem i inne parametry, napięcia na celach równe, brak kodów błędów Jakie macie pomysły? Czy wymiana kontrolera w podeście wymaga programowania, aktywowania nowego kontrolera? Hej, @Mexxx. Udało Ci się to ogarnąć? Mam takie same objawy.
0 Kazimiera Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 On 5/31/2019 at 2:21 PM, Mexxx said: Witam, od wczoraj hulajnoga nie reaguje na manetkę przyspieszenia: - po otwarciu osłony podestu dioda w kontrolerze świeci na czerwono światłem ciągłym - dioda niebieska przy BMS baterii pulsuje raz na kilka sekund, także poprawnie - napięcie na baterii poprawne ok. 40 - 41 V - hulajnoga łączy się z aplikacją m365_tools, pokazuje prędkość przy zakręceniu kołem i inne parametry, napięcia na celach równe, brak kodów błędów Jakie macie pomysły? Czy wymiana kontrolera w podeście wymaga programowania, aktywowania nowego kontrolera? Próbowałeś odłączyć BMS od baterii?
Pytanie
Mexxx
Witam,
od wczoraj hulajnoga nie reaguje na manetkę przyspieszenia:
- po otwarciu osłony podestu dioda w kontrolerze świeci na czerwono światłem ciągłym
- dioda niebieska przy BMS baterii pulsuje raz na kilka sekund, także poprawnie
- napięcie na baterii poprawne ok. 40 - 41 V
- hulajnoga łączy się z aplikacją m365_tools, pokazuje prędkość przy zakręceniu kołem i inne parametry, napięcia na celach równe, brak kodów błędów
Jakie macie pomysły?
Czy wymiana kontrolera w podeście wymaga programowania, aktywowania nowego kontrolera?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi