michal883 Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Witam. Temat oficjalnie podawany, że android PIE 9 nie nagrywa rozmów, w moim samsung note 8 po aktualizacji nie działa, więc zmieniłem na oreo. W xiaomi jest problem, bo na mi9 chyba nie można wgrać oreo? Tak, żeby wszystko śmigało jak fabrycznie... Zatem pytanie, czy jest opcja automatycznego nagrywania rozmów w sofcie albo działa xiaomi mi 9 z jakimś programem nagrywającym rozmowy? Jest to dla mnie kluczowa funkcja telefonu. 99% odsłuchuję rozmowy wieczorem i notuje sobie co mam zrobić w dniu kolejnym, bez tego telefon nie istnieje dla mnie. Proszę pomóżnie czy auto nagrywanie działa na mi9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Sprawdzałeś to?Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu 9.5.23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
losmarte Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Witam. Temat oficjalnie podawany, że android PIE 9 nie nagrywa rozmów, w moim samsung note 8 po aktualizacji nie działa, więc zmieniłem na oreo. W xiaomi jest problem, bo na mi9 chyba nie można wgrać oreo? Tak, żeby wszystko śmigało jak fabrycznie... Zatem pytanie, czy jest opcja automatycznego nagrywania rozmów w sofcie albo działa xiaomi mi 9 z jakimś programem nagrywającym rozmowy? Jest to dla mnie kluczowa funkcja telefonu. 99% odsłuchuję rozmowy wieczorem i notuje sobie co mam zrobić w dniu kolejnym, bez tego telefon nie istnieje dla mnie. Proszę pomóżnie czy auto nagrywanie działa na mi9?Działa, koniec tematu.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal883 Posted May 26, 2019 Author Share Posted May 26, 2019 NIE PRAWDOPODOBNE. Jak działa, to jeszcze dzisiaj kupuję xiaomi mi 9 temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
orte Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Kupuj, działa bardzo dobrze Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts