Notex 4 Opublikowano 25 Maja 2019 Opublikowano 25 Maja 2019 Witam. Mam problem, ponieważ jakieś 3 miesiące temu wymieniałem sobie gniazdo ładowania. Od wczoraj po podłączeniu telefonu pod ładowarkę cały czas przerywa ładowanie. Kabel siedzi ciasno więc teoretycznie powinno ładować. Teraz pytanie czy to może jakiś błąd w systemie? Czy znowu do wymiany płytka jak tak czy można gdzieś dostać orginalną ?
moogoom Opublikowano 25 Maja 2019 Opublikowano 25 Maja 2019 Ja bym najpierw zmienił ładowarkę. Nic nie napisałeś czy to zrobiłeś.Zatem zakładam, że nie...Zmień najpierw ładowarkę. Jak nie pomoże to zmień kabel i sprawdź na obu ładowarkach.Dopiero jak 1 i 2 nie pomoże to wróć tu z tym tematem.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Notex 4 Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Opublikowano 25 Maja 2019 Nie napisałem, ale już sprawdzane było i bez rezultatów. Dodam jeszcze, że wejście było dokładnie czyszczone
Acid Opublikowano 29 Maja 2019 Opublikowano 29 Maja 2019 W MiCenter mamy oryginalną płytkę usbWysłane z MI 8
moogoom Opublikowano 1 Czerwca 2019 Opublikowano 1 Czerwca 2019 @Notex 4... Naprawione?Pomogła wymiana portu USB?Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi