SYTROTIQX Opublikowano 11 Maja 2019 Opublikowano 11 Maja 2019 Witam na pokładzie RN4 SD , miui global 10.2 stable. Chciałbym root zrobić czyli cała resztę wraz z xiaomi eu . Ale mam kłopot bo wg poradników trzeba wgrać wersje china lub dev i już kilka próbowałem i jakoś ciągle error . Poprzednio przy redmi 3 bez większych problemów się udało, a tutaj coś mi nie idzie . Nie wiem czy jeszcze ktoś tutaj zagląda bo już RN7 no ale może:-) . Więc zainstalowane miflash, adb, miunlock itd konto zalogowane , 100% na stronie gdzie sie uzyskuje możliwość odblokowania , przy redmi 3 wszystko było zrobione to teraz chyba nie trzeba? W command adb devices widzi tel wszystko ok , w tel debug usb wlaczone, i nie wiem jak z tym trybem download bo volume+ i power nic nie dzieje a po reboot oem edl restart tel i też lipa . Jedynie w fastboot po reboot edl w miflash widzi tel ale wtedy mam error i chyba zły rom. I jakby ktoś podsunął jakiś pomysł
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Maja 2019 Opublikowano 11 Maja 2019 Nie musisz wgrywać niczego. Rób na Global Stable.
SYTROTIQX Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Opublikowano 11 Maja 2019 Włączając odblokowanie oem to przy dodaniu konta mam jakiś błąd by sprawdzić konto, a jestem zalogowany . Bez tego w miunlock nie przechodzi pomyślnie hm
Rekomendowane odpowiedzi