Wirus2009 Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Hej, podczas korzystania z aplikacji Messenger nie mogę odsłuchać wszystkich nagrań głosowych(po kliknięciu w wiadomość głosową nic się nie dzieje, ale raz za jakiś czas odczyta). Dzieje się tak również z odtwarzaniem zdjęć w wiadomościach prywatnych na Instagramie. W Messenger lite wiadomości głosowe da się odtworzyć. W xiaomi redmi note 7 jest ten sam błąd. Ktoś tak ma ? Jakieś pomysły ? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Healy Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 (edited) Mam dokładnie ten sam problem i zero rozwiązania;( czyściłam dane aplikacji, instalowałam ją od nowa i dalej nic, tyle że ja nie mogę odsłuchać żadnej wiadomości, nawet tych swoich. Podpinam się pod temat Edited November 18, 2019 by Healy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilusss Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Ja również go posiadam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rurencjajr Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Ii ja też Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts