Aximati Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) Witam. Od ok. tygodnia jestem użytkownikiem Mi 9 64 GB kupionym na hiszpańskim Amazonie. Kilka dni było ok, ale ostatnio coś jest nie halo gdy piszę gdziekolwiek tekst, czy na jakimś forum czy np na google. Na początku tel nie "łapał" dotyku trzeba było dotknąć parę razy a teraz dodatkowo ekran tak jakby się zwiesza na chwilę i robi mega mglisty. Nagrałem przed chwilą filmik zrzut ekranu krótka wersja bo za dużo mb by zajęło. Sorry za marny angielski pisałem na bieżąco z myślą o eng supporcie.. Wie ktoś co to może być? Mam nadzieję że jakiś bug w miui który naprawia ( ściągnięte najnowsze wersje obecna to miui global 10.2.24.0) a nie sam telefon.. Jak nie będzie rozwiązania to odeśle do Amazona.. Z góry thx za odpowiedzi. Edit. Wstawiłem film ale nie wiem czemu nie odtwarza. Zrobiłem z niego screena niżej. Coraz częściej to sie zdarza .. :/ Screenrecorder-2019-05-04-23-33-16-640(0).mp4 Edytowane 4 Maja 2019 przez Aximati
eNse Opublikowano 5 Maja 2019 Opublikowano 5 Maja 2019 Skoro łapie to na nagraniu to zacząłbym od resetu do ustawień fabrycznych bo wygląda na winę softu.
olutus Opublikowano 5 Maja 2019 Opublikowano 5 Maja 2019 Jak się położy palec na górnej belce to blur się robi na wyswietlaczu. Może dotykasz przypadkiem? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi