snCk Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam. Jako iż bootloader odblokowany, to chciałem wgrać TWRP. Jednak nie jest tak łatwo. Nie chcę się on nadpisać z recovery xiaomi. Podczas instalacji w ADB wyskakuje taki błąd: C:\Program Files\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery recovery.img target reported max download size of 536870912 bytes sending 'recovery' (38896 KB)... OKAY [ 0.931s] writing 'recovery'... FAILED (remote: Anti-rollback check failed) finished. total time: 0.970s Za każdym razem kiedy chcę wejść do TWRP muszę jeszcze raz "wgrywać" TWRP. Szczęście że już flashnąłem ROM'a... [EDIT 1] Pobierałem stąd: https://twrp.me/xiaomi/xiaomiredminote5pro.html [EDIT 2] Próbowałem RedWolfa, nic nie zmienił. Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez Ryze
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Potrzebujesz obrazu antirbpass by zainstalować przez fastboot na stałe. Tu opisałem bardziej (przy instalacji MIUI Pie): 1
snCk Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Wszystko byłoby fajnie, ale załącznika z dummy nie ma. "This attachment is not available. It may have been removed or the person who shared it may not have permission to share it to this location."
snCk Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Dzięki, zadziałało. [EDIT] Szkoda tylko że OragneBox nie chciał odpalić, zostanę na razie przy RedWolfie. Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez Ryze
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi