ernet Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Chyba trochę nietypowy problem... łączę po Bluetooth Mi 9 z interkomem Cardo. Problem polega na tym,że nie słyszę w słuchawkach dźwięku, jak ktoś dzwoni ( dźwięku dzwonka rozmowy przychodzącej, który dzwoni tylko w telefonie ). Jak już go usłyszę ( jakimś cudem podczas jazdy na motocyklu ) to odbierając połączenie mogę rozmawiać przez interkom ( słuchawki i mikrofon w kasku ) bez problemu. Macie jakiś pomysł, jak przekierować dzwonek z telefonu na interkom ? PS. stary dobry Samsung działał idealnie...
Soplus Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Sprawdź w ustawieniach BT dla interkomu, jakie ma uprawnienia. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
ernet Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2019 czyli podłączyć interkom i wtedy sprawdzić uprawnienia w konkretnym połączeniu BT z interkomem ? 6 minut temu, Soplus napisał: Sprawdź w ustawieniach BT dla interkomu, jakie ma uprawnienia. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Soplus Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Nie musi być podłączony. Wejdź w BT, kliknij strzałkę w prawo przy interkomie w saprowanych urządzeniach i zobaczacz, co masz włączone w "używaj do".
ernet Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2019 18 minut temu, Soplus napisał: Nie musi być podłączony. Wejdź w BT, kliknij strzałkę w prawo przy interkomie w saprowanych urządzeniach i zobaczacz, co masz włączone w "używaj do". Ok. Mam zaznaczone 1. Dźwięk telefonu ( połączono z dźwiękiem telefonu ) 2. Dźwięk multimediów ( połączono z dźwiękiem multimediów ). Sprawdzę jeszcze raz. Dzieki.
Soplus Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Czyli ustawienia ok. Spróbuj ew. jeszcze raz sparować. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
ernet Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Rozmowy telefoniczne są OK -ale z dźwiękiem dzwonienia ciągle są kłopoty.. albo może jeżdżę za szybko i nie słyszę głosne i wyraźne
witek_77 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 sparuj sie z interkomem i dzwon na swoj telefon z innego. Jak zobaczysz, ze dzwoni (czego nie uslyszysz) to wtedy spróbuj pogłośnić guzikami głośność. Może masz wyciszone dzwonki po bluetooth.
Rekomendowane odpowiedzi