Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba trochę nietypowy problem... łączę po Bluetooth Mi 9 z interkomem Cardo. Problem polega na tym,że nie słyszę w słuchawkach dźwięku, jak ktoś dzwoni ( dźwięku dzwonka rozmowy przychodzącej, który dzwoni tylko w telefonie ). Jak już go usłyszę ( jakimś cudem podczas jazdy na motocyklu ) to odbierając połączenie mogę rozmawiać przez interkom ( słuchawki i mikrofon w kasku ) bez problemu. Macie jakiś pomysł, jak przekierować dzwonek z telefonu na interkom ? PS. stary dobry Samsung działał idealnie...

Opublikowano

czyli podłączyć interkom i wtedy sprawdzić uprawnienia w konkretnym połączeniu BT z interkomem ?

6 minut temu, Soplus napisał:

Sprawdź w ustawieniach BT dla interkomu, jakie ma uprawnienia.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie musi być podłączony. Wejdź w BT, kliknij strzałkę w prawo przy interkomie w saprowanych urządzeniach i zobaczacz, co masz włączone w "używaj do".

Opublikowano
18 minut temu, Soplus napisał:

Nie musi być podłączony. Wejdź w BT, kliknij strzałkę w prawo przy interkomie w saprowanych urządzeniach i zobaczacz, co masz włączone w "używaj do".

Ok. Mam zaznaczone 1. Dźwięk telefonu ( połączono z dźwiękiem telefonu ) 2. Dźwięk multimediów ( połączono z dźwiękiem multimediów ). Sprawdzę jeszcze raz. Dzieki.

Opublikowano

Rozmowy telefoniczne są OK -ale z dźwiękiem dzwonienia ciągle są kłopoty.. albo może jeżdżę za szybko i nie słyszę ;-) głosne i wyraźne 

Opublikowano

sparuj sie z interkomem i dzwon na swoj telefon z innego. Jak zobaczysz, ze dzwoni (czego nie uslyszysz) to wtedy spróbuj pogłośnić guzikami głośność. Może masz wyciszone dzwonki po bluetooth.