kingulec Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Jak w temacie. Planuję zmianę telefonu i jednym z naturalnych kandydatów jest właśnie Mi 9. Pozostaje tylko pytanie czy smartfon ten wspiera technologię Mirrorlink. Pytałem już o to wójka google, ale nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi, dlatego właśnie moje kroki skierowałem tu. Będę wdzięczny za wszelkie informacje i rady w tej kwestii.
Soplus Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Mi 6 nie miała. Szczerze mówiąc, nie sądzę.
kingulec Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Opublikowano 28 Marca 2019 Upłynęło trochę czasu, może coś się zmieniło?
Antyhaker Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 3 godziny temu, Soplus napisał: Mi 6 nie miała. Szczerze mówiąc, nie sądzę. Wyjdę na buca, ale kolega pytał o fakty, nie opinię Według oficjalnej strony nie wspiera >>> https://mirrorlink.com/phones
ernet Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Pewnie nie to samo ale fantastycznie działa apka Samsunga Smart View.
Soplus Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) @up i co możesz ekran castować po kablu do wyświetlacza auta? Przy mirrolink raczej o to chodzi. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Soplus
Rekomendowane odpowiedzi