dasmat Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 (edited) Witam, poszukuje aplikacji/modułu l która pozwoli zablokować obrót o 180° w pionie. Edited March 15, 2019 by dasmat Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 Masz to w skrótach. Chyba, że chcesz zablokować w poziomie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasmat Posted March 15, 2019 Author Share Posted March 15, 2019 17 minut temu, rock'n'rolla napisał: Masz to w skrótach. Chyba, że chcesz zablokować w poziomie. Chcę zablokować tylko obrót w pionie, poziom ma dalej się obracać gdy zajdzie taka potrzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 Nie rozumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasmat Posted March 15, 2019 Author Share Posted March 15, 2019 (edited) Klikając "nie obracaj" telefon zostaje w ostatniej pozycji. Przy automatycznym obrocie obraca się w pionie i poziomie. Od dwóch aktualizacji weekly jest obrót o 360°. Szukam aplikacji która zablokuje obrót w pionie o 180°. Czyli będzie tylko "90° w lewo i 90° w prawo". Edited March 15, 2019 by dasmat Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 OK, rozumiem już. Mnie się nie obraca o 180°ale to pewnie dlatego, że mam Mi8 i tutaj jest notch. Wpisz w Google Play "screen rotation" i potestuj aplikacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasmat Posted March 28, 2019 Author Share Posted March 28, 2019 (edited) Google Play przeszukany i każda aplikacja jest taka sama i nie pozwala na wyłączenie tylko jeden pozycji... Więc wznawiam poszukiwania... Edited March 28, 2019 by dasmat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Nie prościej po prostu porzucić próby korzystania z aplikacji do góry nogami? Inaczej nie dasz rady Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts