Johny Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Czy w nowym MIUI jest możliwość włączenia takiej ramki wokół ikon jak w samsungu? Tak aby wszystkie były takie zaokrąglone a nie kwadraciaki. Jeśli tak to prosiłbym o wskazanie tego ustawienia i wstawienie scr.jak wyglądają ikony po włączeniu tej opcji. Dziękuję Edytowane 14 Marca 2019 przez Johny
rock'n'rolla Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 Nie ma takiej opcji, możesz sobie jedynie zaadaptować jakieś ikonki i wrzucić do systemu.
JamCiTo Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Albo zmieniasz region na Norwegię /szwajcarię/inne indie i dajesz np motyw MiOwn3 i masz tak:
JamCiTo Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Pamiętaj.... Punt widzenia zależy od miejsca siedzenia... Też miałem problem po theWhale, który nota bene był rewelacyjny, ale po tych 2 tygodniach uważam, że wygląda to bardzo dobrze, bo nietypowo. Mi się widzi akurat.
rock'n'rolla Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Siedzę w aucie, jak usiądę w fotelu przy biurku to porównam
JamCiTo Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Tak właśnie... To ta kierownica zakłamuje rzeczywistość...
Motorolka Opublikowano 16 Marca 2019 Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Ale to przecież zależy od paczki ikon i launchera który jest zainstalowany. Mam u siebie nova launcher prime i paczkę ikon Gold icons pro. Do tego w launcher ustawia się ikony adaptacyjne i wybiera ich kształt to te wszystkie ikony inne niż brązowo-złote. Natomiast jeśli zastosuje inną paczkę ikon np. okrągłe czy kwadrat to i ikony adaptacyjne mogę dobrać do nich były podobne. Edytowane 16 Marca 2019 przez Motorolka Literówka
rock'n'rolla Opublikowano 16 Marca 2019 Opublikowano 16 Marca 2019 W Samsungu można sobie zmienić kształt standardowych ikon, na standardowy launcherze. W MIUI nie można, więc jedyna opcja to podmiana ikon.
rock'n'rolla Opublikowano 16 Marca 2019 Opublikowano 16 Marca 2019 4 godziny temu, JamCiTo napisał: Lub motywu... Ale po co cały motyw zmieniać jak można jedynie zastąpić ikony?
mrosi Opublikowano 16 Marca 2019 Opublikowano 16 Marca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi